Η ADACOM, θυγατρική της IDEAL Holdings, και κορυφαίος Εγκεκριμένος Πάροχος Υπηρεσιών Εμπιστοσύνης  και  Υπηρεσιών  Κυβερνοασφάλειας βραβεύτηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ως Great Place to Work®, (CERTIFIED by Great Place to Work®) μετά από μια μεθοδική και διεξοδική αξιολόγηση η οποία πραγματοποιήθηκε από τον οργανισμό Great Place to Work® Hellas.

Περισσότερες πληροφορίες: www.greatplacetowork.gr

Αυτή η υψηλού κύρους αναγνώριση αντανακλά την αφοσίωση της ADACOM στην προώθηση μιας εργασιακής κουλτούρας που εκτιμά την καινοτομία, την ομαδική εργασία και την ευημερία του συνόλου των εργαζομένων στα πλαίσια και της ESG στρατηγικής της μητρικής της IDEAL Holdings. Το βραβείο Great Place to Work βασίζεται σε μια ολοκληρωμένη αξιολόγηση της ικανοποίησης των εργαζομένων, της ισορροπίας μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής, των ευκαιριών επαγγελματικής ανάπτυξης και της συνολικής εταιρικής κουλτούρας.

«Είναι πραγματικά τιμή μας να λαμβάνουμε αυτό το βραβείο για δεύτερη συνεχή χρονιά», δήλωσε ο Πάνος Βασιλειάδης, Διευθύνων Σύμβουλος της ADACOM και της IDEAL Holdings. «Στην ADACOM, πιστεύουμε ότι ένας υγιής χώρος εργασίας είναι το κλειδί για την εξέλιξη των συναδέλφων μας και την συνεχή βελτίωση των υπηρεσιών προς τους  τους πελάτες μας. Η αναγνώριση αυτή, ενώ αναδεικνύει τις συνεχείς προσπάθειές μας να δημιουργήσουμε ένα περιβάλλον όπου οι εργαζόμενοι εκτιμώνται, εμπνέονται και έχουν τη δυνατότητα να συμβάλλουν στην αποστολή μας, παράλληλα δεν μας εφησυχάζει αλλά μας παρακινεί να συνεχίσουμε να βελτιώνουμε την εργασιακή εμπειρία των συναδέλφων μας».